2015. január 27., kedd

Fekete, bőr, elegáns irattáska (2) - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Fekete színű (a képek közti színeltéréseket a vaku okozza), bőr irattáska. Három rekesze van. A középső kb 5 cm széles. A hátsó külön nyitható a képen látható patenttal. Az első rekesz vékonyabb, de itt tolltartó, névjegyekek, illetve kisebb jegyzetek tárolására alkalmas zsebek is vannak.
Puha bőrből készült elegáns irattáska.
Mérete gyakorlatilag A4-es iratok tárolására teszi alkalmassá.
Összesen három van belőle, ebből kettő teljesen bontatlan új, de a harmadikat is csak a fényképezés miatt nyitottam ki és az eredeti csomagolása és a cimkéje ennek is megvan.  
Fontos információk, licitálás előtt kérem olvassa el!
Tisztelt érdeklődő! Köszönöm hogy megtekintette termékemet és üdvözlöm az oldalamon,
kérem tekintse meg többi termékemet is.
Ha bármilyen kérdése van a termékkel kapcsolatban azt kérem, licitálás előtt tegye fel, minden kérdésre válaszolok és megadok minden információt amit a termékkel kapcsolatosan tudni szeretne (a Vatera szabályzatban előírt kereteken belül), hogy ezek ismeretében licitálhasson.
FIZETÉS: Banki átutalás; vagy pénztári készpénzbefizetés az ország bármely OTP fiókjában (ez utóbbi ingyenesen! ).
ÁTVÉTEL: A pénz megérkezése után követő 1-2 munkanapon belül postázom a terméket.
POSTÁZÁS:
2000g-ig ajánlott küldeményként, vagy elsőbbségi ajánlott küldeményként. Ennek ára a postai díjszabás szerint, a termék tömegétől függ.  2000g-20kg-ig csomagként (1190 Ft), vagy törékeny csomagként (1785 Ft) a vevő kérése szerint.
Több termék vásárlása esetén, azokat egy küldeményben postázom, ezzel postaköltséget lehet megtakarítani.
Utánvéttel NEM postázok! Külön csomagolási költséget nem számolok fel!
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL: Tapolcán, vagy Ajkán.
LEBONYOLÍTÁS:
Az aukció lezárását követően a vevő értesítő e-mailt kap a vaterától, ami alapján kapcsolatba léphet velem (minden e-mailre válaszolok! ) Ha a vevő nem jelentkezik 7 napon belül, úgy tárgytalannak tekintem a vételi szándékát, a terméket újra meghirdetem, és negatív értékelést adok.
Ha kétsége merülne fel az adásvétel lebonyolításának módja miatt (előre fizetés, utólag postázás), akkor javaslom, nézze meg az adásvételeim minősítéseit.  
Végül tisztelettel arra kérem, csak akkor licitáljon, ha komoly a szándéka, ha a megnyert árut valóban megveszi/átveszi és ha a fent leírtakat elfogadja.
Köszönöm a megértését és a türelmét!


Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2015-02-09 23:39
. Fekete, bőr, elegáns irattáska (2) - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése