2015. január 26., hétfő

50cm indiai I keratinos ,100tincs 100gramm AAAA+ - Jelenlegi ára: 14 500 Ft


 
Remyhaj: 100% szűz  hajakból állítják elő. Kíváló minősége abbanrejlik, hogy ammónia, szilikon és más mesterséges származékok helyett, organikus növényi oldatot alkalmaznak a világosításhoz, ezért a kutikula ép és sértetlen marad. Az organikus előkészítési folyamat környezetbarát, kíméletes melynél lassan szüntetik meg a sötét pigmenteket anélkül, hogy a hajat bármilyen károsodás érné. Az ökológiai előkészítési folyamat, mely magában foglalja a remy hajak kíváló minőségét
A póthaj adatai:
Szín: a póthaj bármilyen fajta színben rendelhető és azon belül is több árnyalatban.
Csak írd meg, hogy milyen színre gondoltál és én rakok fel Neked képet róla!
50cm hosszú
100 tincs
100gramm
1gramm/ tincs
A hajra GARANCIA van, tehát ha megkapod és nem jó a színe, vagy esetleg egyszerűen nem tetszik akkor visszaküldés után visszafizetem a vételárat!
Néhány vásárlóm véleménye a hajaimról és rólam:
Pozitív vélemény: Mindenkinek, csak ajánlani tudom. Kommunikatív, gyors, megbízható eladó. A termék tökéletes, amihez, még a saját tapasztalatai alapján, használati utasítást is készített!! Bár minden eladó ilyen lenne!!!! Még egyszer köszönöm!!!
Pozitív vélemény: Pontosan olyan terméket kaptam, amilyet megbeszéltünk. Minőségileg is megfelelt. A csomagolása tökéletes volt. Az eladóval folyamatosan tartottuk a kapcsolatot, amíg a megrendelt áru meg nem érkezett. Viszonylag gyorsan lebonyolította az adás-vételt, így gyorsan hozzá tudtam jutni a termékhez. Legközelebb is nála fogok vásárolni, mert minden tökéletesen zajlott.
Pozitív vélemény: Minden szuperul zajlott, pontosan azt kaptam, amit szerettem volna, és a haj színe 100%ban megegyezik a sajátommal, aminek nagyon örülök!: ) Az eladót mindenkinek ajánlom!!
Szállítási feltételek:
Szállítási idő: fizetéstől számítva kb. 3hét!
Ha bármilyen kérdésed van nyugodtan tedd fel pár órán belül válaszolok.
További jó vásárlást és licitálást, ha időd engedi nézd meg a többi aukciómat is, naponta töltök fel új árut


Jelenlegi ára: 14 500 Ft

Az aukció vége: 2015-02-16 07:44
. 50cm indiai I keratinos ,100tincs 100gramm AAAA+ - Jelenlegi ára: 14 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése