2014. december 31., szerda

Extreme farmernadrág. S-es. Új, cimkés. - Jelenlegi ára: 1 790 Ft

Szia!
Köszönöm, hogy benéztél! A termék egy:
Dögös kék színű EXTREME nadrág. Nagyon szép nőies a szabása. Kiváló minőség. S-es méret. Elöl-hátul két-két cipzáros zsebe van. Az anyaga farmer, strassz díszítés van a zsebein.
Hétköznapra, vagy alkalomra is felvehetjük. Remekül kombinálható bármilyen felsővel!
Mérete:
Csipőbőség: 94 cm
Derékbőség: 76 cm
Hossz: 103 cm
Belső szárhossz: 85 cm
Kérlek mindenképpen a centiben mért méreteket nézd, ne a méretezést, mert nem tudom kicserélni a terméket!!!  A képeken látott színek és a valóságban látott színek között árnyalatbeli különbségek előfordulhatnak.
Szállítás:  csak ajánlott levélként küldök ki terméket. Ennek költsége 710 Ft. Személyes átvételre és utánvételes feladásra nincs lehetőség.  Csomagolási díjat nem számítok fel.
Fizetés:  csak előre átutalással lehetséges bankszámlámra. A termék árának és a postai díjnak számlámra érkezése után maximum 3 munkanapon belül postázom a terméket.   Telefonos ügyintézésre nincs lehetőség, csak e-mailben válaszolok, hogy írásos nyoma maradjon.
Az aukció nyertese egy e-mailt kap, benne az elérhetőségeimmel. A megadott e-mail címre várom a nyertes pontos postacímét, egy válasz e-mailben pedig elküldöm az utaláshoz szükséges adatokat. Az utalás megérkeztét követöen maximum 3 munkanapon belül postázom a terméket, ami 1-2 munkanapon belül megérkezik tuladonosához.
 
 
Minden felmerülő  kérdésre szívesen válaszolok! Köszönöm  az érdeklődést!
ClaraHart


Jelenlegi ára: 1 790 Ft

Az aukció vége: 2015-01-20 11:50
. Extreme farmernadrág. S-es. Új, cimkés. - Jelenlegi ára: 1 790 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése