2014. május 31., szombat

EREDETI NÉMET Erwin Rommel bronz mellszobor - Jelenlegi ára: 60 000 Ft

Ha megnézed a méreteit akkor ezen látható hogy a másolatoktól eltérően könnyebb a súlya, az öntés miatt van mert a másolatokon vastagabb az anyagvastagság ettől a többlet súly és a méretük is eltér az igazitól (Nagyobbak) kérésre teszek fel képet a rét részről.
mérete : 146mm magas
szélessége : 75 mm
talp átmérő : 46. 6mm
Súly : 640 g
eredeti ára : 499€
Leütés előtt érdeklődjön máshol is hirdetem a félreértés és a vita elkerülése végett. KÖSZÖNÖM!!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!
A meghirdetett termék eladásának nem célja, hogy előmozdítsa a náci, fasiszta, kommunista, vagy bármely más rendszer ideológiájának terjedését!  Az Eladó nem azonosul semmilyen módon az eladásra felkínált tárgyon szereplő jelképek politikai nézeteivel. Ez csupán egy történelmi tárgy korhű , melyet fel lehet használni oktatási célra, gyűjteményi bemutatásra, modern film vagy színházi produkciók készítésére illetve hivatalos egyesületek által szervezett hadijátékok lebonyolítására.    vaskereszt vh világháború háborús jelvény ss wehrmacht heer náci német original kitüntetés érem medál német sisak rohamsisak birodalom birodalmi gyűjtemény military militária



Jelenlegi ára: 60 000 Ft

Az aukció vége: 2014-06-07 16:20
. EREDETI NÉMET Erwin Rommel bronz mellszobor - Jelenlegi ára: 60 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése