2014. október 26., vasárnap

LAURA tusfekete-habfehér valódi bőr,elegáns táska - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

LAURA VALLE tusfekete-habfehér valódi bőr, elegáns táska
Jó minőségű vastag, jótartású valódi bőrből készült, igényes kidolgozású táska. Én valódi bőrként vettem, de a valódiságára vonatkozóan semmilyen jelzés nincs a táska belsejében. Megítélésem szerint valódi bőr, de kérek mindenkit, hogy a leírtak tudatában licitáljon (az árát is ehhez igazítottam). Különlegesen szép darab. Szépségét a két szín ellentéte, "sakktábla-szerű" elrendezése adja. Ettől lesz különleges, egyedi és elegáns. Kézi táska, de a rácsatolható hosszú vállpánt segítségével válltáskaként is használhatjuk.
Új, hibátlan darab. Egyetlen pici esztétikai hiba található rajta: a táska elején és hátoldalán a helytelen tárolás következtében "karc-szerű nyomódás" keletkezett, ami megítélésem szerint hassználat közben el fog tűnni.
Nem kicsi és nem nagy, méretei alapján mindennapos viseletre is alkalmas, de a bőr és a fazon szépsége miatt akár alkalmi táskaként is viselhetjük. Egyterű belsejében egy cipzáros irattartó-, s egy nagyméretű nyitott zseb, valamint egy telefontartó is helyet kapott.
A bélése hibátlan, bársonyfekete pua tapintású bársony-szerű textil. A táska lehajtható füle két patenttal záródik.
Szélessége        33 cm (lent); 30 cm (fent).
Magassága       20 cm.
Mélysége:          10 cm.
Fülhosszúság:     35 cm (kézi táska);   103 cm (válltáska).



Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Az aukció vége: 2014-11-15 17:57
. LAURA tusfekete-habfehér valódi bőr,elegáns táska - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése