2014. augusztus 27., szerda

aranyozott fém fülbevaló kristályal - Jelenlegi ára: 2 000 Ft


anyaga fém
Méret (cm) 6, 1 cm * 1, 5 cm
Súly: 150g
A termékek külföldről érkeznek egyenesen a gyártótól tehát a szállítási idő megnövekszik ami azt jelenti 14-30 nap kérem ennek tudatában rendeljen a terméket. Garantáltan Új termékek garanciával. Nem magánszemélyként működünk! Hamarosan elérhető lesz Magyarországi raktár helység is ami azt ötvözi a szállítási idő lecsökken 1-2 napra!  
A postaköltség minden esetben darabonként értendő és 1250 ft!
Az eladó kizárólag közvetítői szerepet foglal mint kiskereskedő el a tranzakció során, mely azt jelenti, hogy a termékekből magyarországi, fizikai raktárkészlete nincs, azokat a külföldi anya válalatól rendeli meg közvetlenül az eladó címére ellenözés után a terméket személyesen vagy postán küldjük .
A szállítási idő csúszásáért nem vállal felelősséget, mert az kizárólagosan a légiposta, vámkezelés és a magyar posta gyorsaságán múlik.
Az eladó a termékek, eredetiségéért, minőségéért garanciát nem vállal, ez kizárólag a külföldi  nagykereskedést terheli, azonban minden tőle telhetőt megtesz, hogy az esetlegesen felmerülő problémákat orvosolja.
Pézvisszafizetésre nincsen mód, amennyiben 60 napon belül nem érkezik meg a termék a vevőhöz, mely a kereskedés által megadott nyomkövetési számmal ellenőrizhető, úgy a 60. napon ismételten megrendelésre kerül ugyanaz a termék.
A vevő által megadott helytelen címzésből eredő problémákért kizárólagosan a vevő felel.
A vevő a fent leírtakat az aukció tárgyát képező termék(ek) leütésével automatikusan elfogadja!
A vásárlásodról számlát állítunk ki, melyet külön levélben postázzunk a címedre.



Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2014-09-16 20:11
. aranyozott fém fülbevaló kristályal - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése